Compartim el que fem en Treball Social

01/07/2024
Convocatòria i bases per a la presentació de projectes de recerca i experiències innovadores

La Unió posa en marxa la novena Sessió Tècnica Compartim el que fem en Treball Social, amb l’objectiu de compartir les innovacions que aportin valor a la pràctica del dia a dia, en tots els àmbits on intervé el professional de Treball Social. La sessió és una oportunitat excel·lent per mostrar i compartir, una vegada més, el compromís i la implicació dels professionals en Treball Social de Catalunya. L’edició d’enguany comptarà amb dues taules de presentacions lliures on s’exposaran les experiències o projectes innovadors finalistes, prèviament seleccionats pel Comitè Científic. Us animem a participar presentant la vostra idea seguint el model de bases que trobareu a continuació.

El Treball Social és clau per avançar efectivament en un Model d’Atenció Centrat en la Persona des de l’enfocament de totes les dimensions de la persona. Aquestes experiències innovadores són també experiències de transformació de cara al futur, amb l’objectiu final posat en l’adequada atenció a les necessitats de les persones.

Presenta la teva experiència innovadora o projecte de recerca!

Bases. Es podran presentar experiències o projectes vinculats a tots els àmbits professionals d’atenció a les persones, on intervé el professional en treball social i on es mostrin noves maneres de fer, alhora de donar resposta a les necessitats i demandes de les persones.

Participants. Poden participar tots els professionals de treball social que pertanyin a entitats del sector de salut i social de Catalunya.

Data límit d’enviament el 15 d’octubre de 2024

No et perdis la Jornada!

En aquesta sessió es presentaran experiències innovadores de diferents entitats sanitàries i socials que aporten valor en la qualitat, l’eficàcia i la satisfacció en l’atenció a les persones.

Dijous, 14 de novembre de 2024, de 9.30 a 13.30 h

Institut Català d’Oncologia (ICO) de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona